خرید و فروش ساچمه 999 ترکیه

کافه سیلور نوشت

 ساچمه نقره

ساچمه 999 نقره ساخت ترکیه (ساچمه نقره)

 

موارد استفاده ساچمه نقره ساخت ترکی

 

از ساچمه نقره ترکیه در مواردی که نیاز به خلوص بیشتری است استفاده میشود. 

 

با توجه به اینکه کیفیت نقره ترکیه بالاتر از ساچمه نقره ایرانی است قیمت آن هم بالاتر است. در هنگام خرید از فروشنده بخواهید نوع نقره را در فاکتور رسمی ذکر کند کافه سیلور نقره ساچمه ترکیه و همچنین ساچمه نقره ایرانی درجه یک را با بهترین قیمت و کیفیت و فاکتور رسمی به صورد خورده فروشی و همچنین با حجم بالا جهت سرمایه گذاری یا استفاده همکاران تولید کننده عرضه میکند.

 

 ساچمه نقره

 

ساچمه 999 نقره ساخت ترکیه (ساچمه نقره)

 

موارد استفاده ساچمه نقره ساخت ترکی

 

از ساچمه نقره ترکیه در مواردی که نیاز به خلوص بیشتری است استفاده میشود. 

 

با توجه به اینکه کیفیت نقره ترکیه بالاتر از ساچمه نقره ایرانی است قیمت آن هم بالاتر است. در هنگام خرید از فروشنده بخواهید نوع نقره را در فاکتور رسمی ذکر کند.

 

عیار نقره: عیارهای با اعداد ۷۵۰، ۸۵۰، ۹۰۰، ۹۲۵، ۹۵۰، ۹۵۸و ۹۹۰ از جمله عیارهای مرسوم نقره است که معروف‌ترین آن‎‌ها ۹۲۵ است که به آن نقره استرلینگ می‌گویند. نقره ۹۹۹ خالص‎ترین نوع نقره است که به دلیل نرمی زیاد قابل استفاده در زیورآلات نیست

بیشتر کاربردهای نقره به قابلیت‌های آن به عنوان یک فلز گران‌بها و همچنین توانایی رسانایی الکتریکی و گرمایی فوق‌العادهٔ آن مربوط می‌شود. بیشترین کاربرد نقره در صنعت به ویژه صنایع الکترونیک است. مصرف نقره در صنعت رو به افزایش است و در سال ۲۰۱۰ با ۲۰٬۷ درصد افزایش نسبت به سال قبل به ۴۸۷ میلیون اونس تروآ رسیده و انتظار می‌رود در سال ۲۰۱۱ هم افزایش داشته و رکورد ۴۹۱ میلیون اونس سال ۲۰۰۸ را بشکند.

همچنین مصرف نقره در ساخت جواهرات در ده سال اخیر بین ۱۵۸ تا ۱۷۴ میلیون اونس (۲۰۰۱) متغیر بوده‌است. فلز نقره مرسوم در جواهرسازی نقره استرلینگ نام دارد و آلیاژی از ۹۲٫۵ درصد نقره و ۷٫۵ درصد مس است. مصرف این فلز برای ضرب سکه و مدال هم رو به افزایش است و به ۱۰۱ میلیون اونس در سال ۲۰۱۰رسیده‌است.

در بازار سرمایه‌گذاری هم با توجه به روند رو به رشد قیمت این فلز میزان نقره خریداری شده توسط سرمایه‌گذاران ۱۷۸ میلیون اونس بیشتر از نقره‌های فروخته شده آن‌ها بوده‌است و تولیدکنندگان نقره برای پاسخ به این تقاضا حدود ۶۱ میلیون اونس از تولیدات انبار شده سال‌های گذشته خود را هم به فروش رسانده‌اند

ساچمه نقره

 

مصرف نقره در عکاسی در گذشته یکی از کاربردهای عمده این فلز را تشکیل می‌داد اما با ورود سیستم دیجیتال عکاسی در سال‌های اخیر کاهش چشمگیری داشته‌است. در سال ۱۹۹۸حدود ۳۱ درصد عرضه نقره جهان در صنعت عکاسی مصرف شد اما این رقم در سال ۲۰۰۷به ۱۴٫۵ درصد و در سال ۲۰۱۰ به حدود ۷ درصد معادل ۷۳ میلیون اونس کاهش یافته‌است. استفاده از نقره در عکاسی به صورت نیترات نقره و هالیدهای نقره است. دیگر کاهش چشمگیر مصرف نقره هم در بخش ظروف و لوازم غذاخوری بوده که در طول نه سال اخیر به کمتر از نصف کاهش پیدا کرده و از ۱۰۶ میلیون اونس در سال ۲۰۰۱ به ۵۰ میلیون اونس (کمتر از ۵ درصد) رسیده‌است، این کاهش هم بیشتر به کاهش تقاضا در هندوستان مربوط می‌شود.

 

نکته:هر مثقال نقره معادل 4.6083 گرم میباشد دقت نمایید که مظنه ساچمه نقره با مثقال نقره با هم متفاوت هستند که در بسیاری از تارنماهای موجود در کشور این عدد اشتباه درج میشود در برخی مکان ها هر مثقال نقره برای عیار 999 می باشد.

 

نقره همچنین به عنوان کاتالیزور فرایندهای شیمیایی نیز استفاده شده و در ساخت برخی ابزارهای جراحی نیز کاربرد دارد. ملغمه‌هایی (آمالگام) که در دندان‌پزشکی برای پر کردن دندان از آن‌ها استفاده می‌شود هم معمولاً ترکیبی از نقره و فلزهای دیگری همچون قلع و طلا با جیوه هستند. نقره در ساخت برخی سازهای بادی باکیفیت به ویژه فلوت‌ها، تولید آلیاژهای لحیم‌کاری و همچنین در راکتورهای هسته‌ای نیز کاربرد دارد.

آینه‌های معمولی با پوشاندن شیشه با لایه‌ای از آلومینیوم یا جیوه تولید می‌شوند اما آینه‌هایی که قدرت انعکاس بالایی دارند معمولاً با لایه‌ای از نقره در پشت آن‌ها ساخته می‌شوند.

در سال ۲۰۱۰ مصرف نقره در بخش صنعت ۴۸۷ میلیون اونس، در جواهرسازی ۱۶۷میلیون اونس، در سکه و مدال ۱۰۱میلیون اونس، در عکاسی ۷۳ میلیون اونس، و در ظروف و لوازم غذاخوری ۵۰میلیون اونس بوده‌است. در این سال مکزیک با ۱۲۸٫۶ میلیون اونس تولید پرو را پشت سر گذاشته و بزرگ‌ترین تولیدکننده نقره جهان شد. پرو با ۱۱۶٫۱ و چین با ۹۹٫۲ میلیون تن در رتبه‌های بعدی و استرالیا با ۵۹٫۹ میلیون تن در رتبه چهارم قرار گرفتند. شیلی، بولیوی، آمریکا، لهستان، روسیه و آرژانتین هم در رتبه‌های پنجم تا دهم تولید قرار دارند و ایران با ۳٫۴ میلیون اونس تولید در رتبه نوزدهم دنیا قرار دارد

 

 ساچمه نقره

 

 

در اینجا بعضی از موادرد اصلی استفاده  را ذکر  میکنیم.

1- ساخت زیور آلات با کیفیت بالا

هنرمندان نقره ساز برای اینکه بتونند از نقره در جواهرسازی و یا صنعت استفاده کنند،

ساچمه نقره

2- صنعت باطری سازی

با توجه به اقزایش استفاده از باطری اتومبیل و نیاز به باطری با کیفیت بالاتر

صنایع باطری سازی اتومبیل از نقره با خلوص بالا در ساخت باطری اتومبیل استفاده میکنند.

 

نکته:هر مثقال طلا معادل 4.6083 گرم میباشد دقت نمایید که مظنه طلا با مثقال طلا با هم متفاوت هستند که در بسیاری از تارنماهای موجود در کشور این عدد اشتباه درج میشود در برخی مکان ها هر مثقال طلا برای عیار 18 می باشد.

 ساچمه نقره

 

 3- نقره در صنایع

از نقره به عنوان کاتالیزور یا همان سریع کننده فرایند های شیمیایی نیز
استفاده می گردد. و همچنین از
فلز نقره در ساخت برخی از سازه های بادی ، تولید آلیاژ های لحیم‌ کاری و
همچنین در راکتورهای هسته‌ای نیز کاربرد دارد.

4- نقره در آینه سازی

در صنعت تولید آینه قدرت انعکاس بالایی دارند معمولاً با لایه‌ای از نقره در پشت آن‌ها ساخته می‌شوند. و در آینه هایی با آینه‌ هایی که به طور معمول ساخته می شوند پوشش شیشه با لایه‌ای از آلومینیوم یا جیوه استقاده می شوند


  5-نقره در پزشکی

از نقره در ساخت برخی از وسایل و تجهیزات پزشکی / جراحی استفاده میشود. به عنوان
مثال آمالگام که در دندانپزشکی برای پر کردن دندان های پوسیده از آن‌ ها
استفاده می گردد نیز ترکیبی از نقره و فلزهای مانند قلع و طلا را دارد.


6- نقره خام در صنایع متفاوت

نقره به عنوان کاتالیزور یا همان سریع کننده فرایند های شیمیایی نیز
استفاده می گردد

ساچمه نقره



فلز نقره در ساخت برخی از سازه های بادی ، تولید آلیاژ های لحیم‌ کاری و
همچنین در راکتورهای هسته‌ای نیز کاربرد دارد.

 

 ساچمه نقره

 

 ساچمه نقره

 

 

 ساچمه نقره

 

 

ساچمه نقره

 

blog.comments.leaveyourcomment
blog.comments.onlyregisteredusersleavecomments